Mobil tilbehør til iphone, samsung, Oneplus., Motorola + meget mere

Allt i mobil tillbehör

Hitta exakt vilka tillbehör du letar efter. På Capida.se strävar vi efter det bredaste och senaste valet i mobiltillbehör och vi vill göra det enkelt att hitta produkten. Du kan hitta produkten via vår bar till vänster med alla produktgrupper, men vi har också en sökfunktion på toppen. Vi rekommenderar att du använder menyn till vänster, det ger dig den bästa översikt över produktgrupper.

Vilken telefon har du?

Vi har tillbehör för alla stora märken, så om du letar efter utrustning för Apple, Samsung, Huawei, HTC, Sony, Microsoft eller OnePlus då hitta det här med oss.
Oavsett vad du letar efter är vi sikre att vi har vad du behöver, oavsett om det är nytt omslag eller fodral för din mobiltelefon, eller bara vill ha ett extra skydd i form av härdat glas. Kanske du har ett större behov av batteritid och söka efter en powerbank, det kan vara nödvändigt när du sitter på kaféet, en tur till stranden eller kanske ta nästa Pokemons. Har du en författare i dig, så vi är säker på att du inte kan vara utan ett tangentbord till din mobil, det kan också vara bra att ha på resan om du inte helt kan undgå arbete eller skoluppgift.

Nästa gåva hittar du här

Letar du efter en present till dig själv eller någon du bryr dig om, hjälper Capida dig på vägen. Det kan vara att du redan vet vad du letar efter, eller kanske du inte riktigt vet det men saknar inspiration, oavsett kan du definitivt hitta det här. Vi uppdateras kontinuerligt med de senaste trenderna.
Högtalare för mobiltelefoner är kanske vad du vid upprepade tillfällen har missat när du har suttit med vänner / flickvänner i parken eller kanske kommer att spela vinnande låt efter att du har spelat fotboll. Och varför inte fånga ögonblicket med en av de populära selfiesticks nu tillgängliga med Bluetooth

Vi står redo att hjälpa

Det finns en myriad av alternativ för din mobiltelefon och skulle du ha svårt att hitta det du letar efter tveka inte att kontakta oss via telefon eller skicka ett mail till oss. Vår kontaktinformation finns längst upp till vänster under "kontakt"