IPhone Tillbehör

Allt i iPhone tillbehör

Iphone är inte bara en telefon, det är för många ett sätt att leva. Vem har inte hört talas om Steve Jobs, som revolutionerade marknaden för smarta telefoner med unik design, hög kvalitet och de coolaste funktionerna. Vi vet att det är viktigt att ha rätt utrustning, därför är vi mycket angelägna om att ha det bredaste sortimentet och vi uppdaterar ständigt med de senaste produkterna. Vi har tillbehör för alla iPhone-versioner och vi har utrustning i alla kategorier. Vi har många spännande kända och okända produkter och flera varumärken.

Skydd för din iPhone

När du är försiktig med din telefon, kommer det också att ha mer värde när du måste byta till en nyare modell, men det är svårt alltid att undvika. Det bästa du kan göra är att investera i ett skal eller fodral, de finns i många varianter och ge alla skydd i varierande grad. Välj bland våra material i läder, gummi / silikon och polykarbonat. Det finns ett överväldigande antal vackra och coola design, släta skal, och andra är mjuka och halkfria, du får möjlighet att välja helt och hållet din egen stil, och inte begränsas till telefonens yttre design. Oavsett om du letar efter enfodral eller skal för iPhone 7 Plus eller iPhone 7, eller en tredje modell kan du hitta den med hjälp av menyn till vänster.

För att få bästa möjliga skydd, rekommenderar vi hos Capida att du samtidigt köper en skärmskydd av härdat glas eller enn skyddsfilm, det är effektivt mot repor, smuts och fett, och som finns i ultratunna versioner som är nästan osynlig, men mycket motståndskraftig. Det är möjligt att skydda hela framsidan av ett glas med fullständig täckning, det visar att du bryr dig om din telefon.

Få ström för din iPhone

Du kanske redan har en laddningskabel, men när vi föra vår mobiltelefon överallt, kan det vara meningsfullt att ha en extra kabel för kontoret / arbetet och om du inte bry sig om att hela tiden ansluta en tråd investera sedan i en av våra smarta dockningsstation, de är särskilt perfekt för kontorsbord och på hyllan hemma. Placera bara telefonen i hållaren så är du säker det finns alltid ström på enheten. En powerbank är också ett effektivt sätt att säkre extremt lång batteritid, de kann lätt glida in i din väska, de fylla inte eller väger inte mycket, och designen är bara perfekt. De är vanligtvis kompatibla med alla typer av smartphones, så att du enkelt kan dela den.

Till den aktiva

Det finns inget som hindrar dig från att ha din iPhone på en körning eller cykeltur. Välj bara en av våra armband, så att du kan alltid ha musik på träningen och följ dina data på apps. Vi har även ett stort urval av cykelhållare, så att du kan använda telefonen som GPS, och inte köra på fel, och du kan följa din rutt och se hur långt du har cyklat. Det kan bidra till att motivera dig att hålla sig till rutinen, eftersom den tillåter för flera nöjen, både under och efter träningen.

Bra ljud för din iPhone

Vi har ett bra utbud av hörlurar och högtalare av god kvalitet. Tiden går snabbare i buss och tåg när du kan njuta av musik och underhållning på mobiltelefonen, men det är också viktigt att ljudet hålls i örat och inte spridas över hela rummet. Vi har flera bra märker och med många olika funktioner. Också njuta av musik i vardagsrummet eller i trädgården med en liten och elegant Bluetooth-spelare, då behöver du inte sladdar och kan njuta av dina favoritlåtar.

 Vi hjälper dig

Vänligen kontakta vår kundtjänst för att få hjälp att hitta det du behöver, det finns många objekt att bläddra mellan och även om du kanske inte tror att du kan hitta det, kan det vara på sidan ändå, vi tar all feedback på allvar.