iPhone 14 Tillbehör

Nya iPhone 14 har precis landat i Sverige. Det firar vi på Capida.se med bra priser på alla tillbehör till iPhone 14. Hos Capida.se kan du hitta Skal, Skärmskydd, Laddare och många andra tillbehör till iPhone 14. Alla tillbehör till iPhone hittar du på Capida.se.

per sida

Artiklar 1-36 av 1265

Sätt fallande sortering
Sida

iPhone 14 skal

Den nya iPhone 14 är Apples senaste produkt och denna revolutionerande iPhone har precis kommit ut på den danska marknaden.

På Capida.se har vi varit snabba ur starthålen och har redan köpt ett brett utbud av kvalitetstillbehör till iPhone 14.

Om du har varit ute och investerat i denna nya iPhone bör du utrusta den med ett av våra ursnygga iPhone 14-skal. Ett fodral är en av de mest väsentliga tillbehören, därför har vi såklart köpt ett antal olika fodral och skal, så att du kan säkerställa det perfekta skyddet.

På Capida.se har vi så många omslag och fodral att det kan verka helt ohanterligt. Därför har vi gjort en liten guide med våra olika kategorier av överdrag, så att du kan hitta det perfekta överdraget. Hitta alla iPhone Cover Apple här på Capida.se

iPhone 14 skärmskydd

Om du redan har skaffat ett skal eller ett fodral till den fantastiska iPhone 14, så är du ganska väl skyddad - du är fortfarande inte helt försäkrad.

För fullständigt och fullständigt skydd av din iPhone behöver du skaffa ett skärmskydd.

Med ett skärmskydd eller skyddsfilm ser du speciellt till att frontskärmen på din iPhone förblir ren och fri från skador.

Detta skärmskydd är tillverkat i ett ultratunt och transparent material, som inte tar något från skärmkänslan eller användarupplevelsen.

I gengäld ser den till att din skärm är immun mot repor och smuts, så att du kan njuta av den fantastiska skärmkvaliteten utan störande element.

Köp en snygg skyddsfilm till iPhone 14 på Capida.se.

iPhone 14 laddare

Jag tror att alla känner till känslan av att ha en laddare eller en laddkabel som är skadad eller kanske inte fungerar alls.

Det är väldigt frustrerande om det tar flera timmar att ladda din iPhone. Dessutom kan en felaktig eller skadad laddare skada batteriet på din iPhone 14.

På Capida.se har vi samlat ett paket med laddare för iPhone 14.

Dessa adaptrar är speciellt utvalda för iPhone 14 och erbjuder därför en snabb och säker laddning.

Du kan hitta en iPhone 14-laddare just här – oavsett om du letar efter en iPhone-laddare med kabel, en billaddare eller en trådlös laddare.