iPhone 14 Plus Tillbehör

På Capida.se hittar du alla tillbehör till iPhone 14 Max; Vi har allt från skal och laddare till skärmskydd samt många fler produkter av olika kategorier. Oavsett vilken iPhone-modell du har så hittar du Tillbehör för mobil på Capida.se. Vi är experter på tillbehör för elektronik!

Tillbehör till iPhone 14 Max

Om du saknar tillbehör till din nya iPhone 14 Max, då har du kommit till rätt ställe. På Capida.se har vi tillbehör till iPhone-modellerna, oavsett vilken modell du äger.

Vi har samlat alla våra tillbehör på en enda sida, där du bland annat kan hitta ett nytt och skyddande skal till iPhone 14 Max.

Här kan du välja mellan många olika överdrag eller fodral, som finns i olika material, färger och storlekar.

iPhone 14 Max skal/fodral

En av produkterna som våra kunder speciellt älskar är ett av våra fantastiska fodral eller skal. Dessa skyddsöverdrag är tillverkade av kvalitetsmaterial, där du kan hitta både fodral i ett snyggt lädermaterial och fodral i gummi/silikon

Tittar man på kundrecensioner på Trustpilot.se är det tydligt att kunderna ofta är nöjda med våra produkter. Speciellt vårt läckra läderfodral till iPhone är en favorit. Detta ger skydd och en snygg design.

Om du istället är ute efter ett mer robust och kompromisslöst skal, då är vårt iPhone 14 Max Hard Cover helt perfekt för dig. Detta fodral har en hård och skyddande baksida, som skyddar mot alla typer av skador. Dessutom är designen enkel och tidlös.

iPhone 14 Max Biltillbehör

Sommarlovet närmar sig med stormsteg vilket gör att bilen måste förberedas för några långa resor under sommarsolen - Det kan till exempel tänkas att bilen måste förberedas för en bilsemester söderut, ett besök hos försvunna familjemedlemmar på avstånd eller bara många resor till stranden eller havet.

Bilen kommer i alla fall inte att stå i garaget på hela sommaren – därför bör du förbereda den med en massa snygga tillbehör som gör körningen lite bekvämare. Därför har vi på Capida.se samlat en hel del iPhone 14 Max tillbehör till bilen

I denna kategori har du bland annat smarta hållare för Smartphone, så att du kan använda din telefon som GPS utan att behöva hålla i den när du kör.

Vidare har vi även smarta iPhone 14 Max laddare och kablar till Bilen, så att du kan ansluta och ladda din mobil medan du kör.

Om sommarens strapatser varit hårda för bilen och den nu behöver en grundlig rengöring har vi även trådlösa, handhållna bildammsugare så att du enkelt och snabbt kan rengöra din bil