iPhone 14 Plus Fodral & Skal

Hos Capida.se kan du förvänta dig bra priser, fantastisk service och snabb leverans. Dessutom är vi även experter när det kommer till tillbehör till elektronik. Vi har alla tillbehör till iPhone 14 Max. Om du ännu inte har skaffat en iphone 14 Max så har vi alla tillbehör till iPhone - Hitta en översikt här.

per sida

Artiklar 1-36 av 203

Sätt fallande sortering
Sida

iPhone 4 Max tillbehör

På Capida.se strävar vi efter att bli din nya återförsäljare av kvalitetstillbehör till mobiltelefoner.

För att hålla din smartphone skyddad och förlänga dess livslängd är det särskilt viktigt att skaffa ett bra och skyddande skal eller fodral. Vi är experter på omslag och fodral på Capida.se

Även om denna nya iPhone 14 Max precis har lanserats har vi redan köpt ett hav av olika skal till iPhone.

Du kan läsa mer om dessa olika typer av skydd, överdrag och fodral nedan;

iPhone 14 Max läderfodral

Ett klassiskt och snyggt läderfodral är en klar storsäljare när det kommer till skal och fodral till iPhone 14 Max. På Capida.se har vi därför köpt en handfull olika läderskal till iPhone 14 Max.

Detta fantastiska läderfodral ger bra skydd för både baksidan och framsidan av din iPhone. Samtidigt är den fylld med smarta detaljer, som magnetisk stängning och inbyggda korthållare.

Silikonskal till iPhone 14 Pro Max

Ett annat överdrag som våra kunder älskar är ett mjukt och skyddande silikonöverdrag. Vi har köpt ett antal överdrag som är gjorda av det mjukaste gummi/silikonmaterialet. Detta säkerställer ett bra skydd av speciellt baksidan av din iPhone 14 Max, samtidigt som det inte tar bort något från utseendet eller användarupplevelsen.

Du hittar vårt silikonskal till iPhone 14 Max här!

iPhone 14 Max hårt skal

Till skillnad från det mjuka skalet i silikon/gummi har vi även ett fantastiskt hårt skal till iPhone 14 Max. Detta hårda skal är stilrent, enkelt och praktiskt, samtidigt som du håller din iPhone fri från repor och skador.

Detta skal skyddar både baksidan och kanterna på din smartphone

iPhone 14 Max exklusiva skal

Om du är typen som vill ha toppen av popen är den här kategorin precis grejen för dig. Vi har varit så hjälpsamma med att samla alla de mest exklusiva och fantastiska skalen och fodralen i en enda kategori, som vi kallar iPhone 14 Max Exclusive Covers

Detta kommer vanligtvis att vara ett eller flera fodral som utmärker sig när det gäller utseende, skydd och/eller praktiska egenskaper.