iPhone 14 Pro Tillbehör

Iphone 14 Pro tillbehör

På Capida.se kan du hitta alla tillbehör till iPhone 14 Pro. Vi har både skal till Iphone 14 Pro, laddare och mycket mer. Oavsett vad du behöver kan Capida.dk hjälpa dig. Om du har en annan iPhone , så har vi som tur är alla tillbehör till iPhones. Hitta allt här!

iPhone 14 Pro skal/fodral

Apple lanserade nyligen sin senaste iPhone; iPhone 14-generationen, där du kan hitta Tillbehör till iPhone 14, Tillbehör till iPhone 14 Max och Tillbehör till iPhone 14 Pro Max.

På Capida.se har vi snabbt kommit ur starthålen och har redan köpt ett brett utbud av kvalitetstillbehör till iPhone 14 Pro. Om du vill försäkra dig om att du kan njuta av din iPhone 14 i många år framöver, då bör du beställa ett av våra läckra iPhone 14 Pro-skal.

Dessa skal och fodral skyddar din smartphone mot stötar, repor och andra skador

På Capida.dk har vi så många omslag och fodral att det kan verka helt ohanterligt. Därför har vi gjort en liten guide med våra olika Skal till iPhone så att du kan hitta det perfekta skalet. Du hittar allt detta på Capida.dk

iPhone 14 Pro skärmskydd

Om du redan har skaffat ett skal eller fodral till den fantastiska iPhone 14 Pro så är du ganska väl skyddad - du är fortfarande inte helt försäkrad. För fullständigt och fullständigt skydd av din iPhone behöver du skaffa ett skärmskydd.

Med ett skärmskydd eller skyddsfilm ser du speciellt till att frontskärmen på din iPhone förblir ren och fri från skador.

Detta skärmskydd är tillverkat i ett ultratunt och transparent material, som inte tar något från skärmkänslan eller användarupplevelsen. I gengäld ser den till att din skärm är immun mot repor och smuts, så att du kan njuta av den fantastiska skärmkvaliteten utan att bli störd.

Köp en snygg skyddsfilm till iPhone 14 Pro på Capida.dk.

iPhone 14 Pro laddare

Jag tror att alla känner till känslan av att ha en laddare eller en laddkabel som är skadad eller kanske inte fungerar alls. Det är väldigt frustrerande om det tar flera timmar att ladda din iPhone. Dessutom kan en felaktig eller skadad laddare skada batteriet på din iPhone 14 Pro.

På Capida.dk har vi samlat ett paket med laddare för iPhone 14 Pro. Dessa adaptrar är speciellt utvalda för iPhone 14 Pro och erbjuder därför en snabb och säker laddning. Du kan hitta en laddare till iPhone 14 Pro just här – oavsett om du letar efter en iPhone-laddare med kabel, en laddare till bilen eller en trådlös laddare.