iPhone 14 Pro Max Fodral & Skal

iPhone 14 Pro Max tillbehör

Hos Capida.se har vi tillbehör till iPhone 14, samt alla nya iPhone-modeller - Inklusive tillbehör till iPhone 11, iPhone 12 och iPhone 13. På Capida.se kan du hitta allt inom Mobiltillbehör, där du kan vara säker på att gör ett bra fynd.

per sida

Artiklar 1-36 av 194

Sätt fallande sortering
Sida

Tillbehör till iPhone 14 Pro Max

På Capida.se kan du hitta alla tillbehör du behöver till din iPhone 14 Pro Max. Vi har samlat alla våra tillbehör på en enda sida, där du bland annat kan hitta ett nytt och skyddande skal till iPhone 14 Pro Max.

Här kan du välja mellan många olika överdrag eller fodral, som finns i olika material, färger och storlekar.

Givetvis kan du även hitta tillbehör till de andra iPhone-modellerna, där har vi tillbehör till de andra nya iPhonesna – du hittar en lista med Tillbehör till iPhone just här!

iPhone 14 Pro Max skal/fodral

En av de produkter som våra kunder älskar speciellt är ett av våra fantastiska fodral. Dessa skyddsöverdrag är tillverkade av kvalitetsmaterial, där du kan hitta både fodral i ett snyggt lädermaterial och fodral i gummi/silikon

Tittar man på kundrecensioner på Trustpilot.se så är det tydligt att kunderna ofta är nöjda med våra produkter. Speciellt vårt läckra läderfodral till iPhone är en favorit. Detta ger skydd och en snygg design.

Om du istället är ute efter ett mer robust och kompromisslöst skal, då är vårt iPhone 14 Pro Max Hard Cover helt perfekt för dig. Detta fodral har en hård och skyddande baksida, som skyddar mot alla typer av skador. Dessutom är designen enkel och tidlös.

Löpararmband för iPhone 14 Pro Max

Sommaren närmar sig med stormsteg och det fina vädret börjar visa sig på allvar. Det gör så klart att man måste gå ut i det fina vädret och röra på sig lite. Här är en löp- eller cykeltur en populär sommaraktivitet

Detta utgör dock ett betydande problem som många förmodligen känner till. De flesta vill ha med sig mobilen på resan när de rör sig utomhus – Men var ska man placera den så att den inte är till besvär?

På Capida.se har vi en genialisk lösning. Vi har köpt en handfull armband till iPhone 14 Pro Max. I denna kategori hittar du både armband, bältesväskor och större fodral, som alla är specialdesignade för att förvara din iPhone när du är på språng

Alla dessa produkter är gjorda för att skapa komfort och praktiska fördelar när man flyttar ut i den stora världen.

Med dessa Löpararmband från Capida är det bara fantasin som sätter gränserna - Vi har till och med Vattentäta Fodral för mobilen, så att du kan ta ett fräscht dopp med mobilen vid din sida