iPhone 14 Pro Max Laddare & Kablar

På Capida.se har vi massor av snabba och säkra iPhone-laddare. Vi har köpt flera olika typer av laddare, där du kan hitta Lightning Kabel, trådlösa laddare och mycket mer. Hitta din nya favoritadapter på Capida.se

per sida

Artiklar 1-36 av 97

Sätt fallande sortering
Sida

Laddare för iPhone 14 Pro Max

Har du fastnat med en trasig eller skadad laddare och är du desperat efter att hitta en som inte går sönder efter några dagar?

– Om ovanstående tilltalar dig, då har du kommit rätt. På Capida.se kan vi allt om elektronik och tillbehör. Därför har vi såklart även köpt ett brett utbud av laddare, kablar och mycket mer till nya iPhone 14 Pro Max.

Om du ännu inte har blivit uppdaterad för nya iPhone 14 har vi som tur är en laddare för iPhone, oavsett vilken modell du äger.

Vilken laddare passar iPhone 14?

Det är alltid trevligt att uppgradera sin smartphone till en nyare modell, men det väcker naturligtvis också en del frågor eller funderingar;

Passar min gamla iPhone 13-laddare den nya iPhone 14?

Ska jag köpa en helt ny laddare?

Vi vill gärna försöka hjälpa dig att bli av med denna förvirring. Därför har vi här gjort en guide över våra laddare, kablar och tillbehör;

iPhone 14 Pro Max Lightning Kabel

iPhone 14 Pro Max använder en så kallad Lightning Cable, som du känner till från de flesta iPhones.

Som tur är har vi många gånger dessa typer av laddare så billiga priser att du nästan borde köpa ett helt lager av dem.

Förutom Ligthning Kabel har vi även ett stort antal andra laddare, laddstationer och kablar som snabbt och säkert kan ladda din iPhone.

iPhone 14 Pro Max USB-C laddare

Det finns även en USB-C-laddare, vilket helt enkelt betyder att den får plats med en adapter med typ-C-port. Den passar dock fortfarande perfekt med en iPhone 14 Pro Max.

Du kan hitta många olika iPhone 14 Pro Max USB-C laddare.

Den här typen av adapter ser också till att batteriet underhålls medan du laddar din iPhone. Dessutom ger den även en snabbladdning

iPhone 14 Pro Max billaddare

Om du är typen som ofta är på språng kommer en iPhone 14 Pro Max billaddare vara en genialisk lösning.

Denna adapter passar in i cigarettändaren i din bil, varefter du kan ladda din iPhone fritt.

Du kan även hitta dessa billaddare med olika USB-ingångar så att du kan använda den oavsett vilken kabel du använder. Här kan du både hitta laddare med två eller flera ingångar, så du kan ladda flera telefoner samtidigt.

Tillbehör till iPhone 14 Pro Max

En iPhone 14 Pro Max är ett utmärkt stycke elektronik, som givetvis förtjänar de bästa förutsättningarna för att kunna hålla sig på topp i många år.

Det är därför vi på Capida.dk har köpt alla tillbehör som en iPhone kan behöva.

Till exempel köper du ett av våra skyddande iPhone 14 Pro Max skal, som kompletterat med ett genomskinligt skärmskydd för iPhone 14 Pro Max, ger ett komplett skydd mot repor och skador.