iPhone 14 Pro Fodral & Skal

På Capida.se har vi ett brett utbud av skal och fodral från den allra översta hyllan, så att du kan vara säker på att få det bästa skyddet för din iPhone 14 Pro. Behöver du andra tillbehör till iPhone 14 Pro kan vi även hjälpa till med laddare, skyddsfilm och många andra tillbehör.

per sida

Artiklar 1-36 av 197

Sätt fallande sortering
Sida

iPhone 14 Pro skal och fodral

Capida.se har beställt så många iPhone 14 Pro skal och fodral hem att vi just nu säljer dem till ett fantastiskt pris. Vi har just nu skyddsöverdrag i så många modeller, färger och former att du garanterat hittar ett som passar din smak. Saknar du ett iPhone-skal så kan du vara helt säker på att hitta det här.

Vi har så många omslag och fodral att det lätt kan verka helt ohanterligt. Därför har vi här gjort en liten guide till våra olika fodral och fodral, så att du lättare hittar rätt;

iPhone 14 läderfodral

Ett klassiskt och snyggt läderfodral är en klar storsäljare när det kommer till skal och fodral till iPhone 14 Pro. På Capida.dk har vi därför köpt en handfull olika läderskal till iPhone 14 Pro.

Detta fantastiska läderfodral ger bra skydd för både baksidan och framsidan av din iPhone. Samtidigt är den fylld med smarta detaljer, som magnetisk stängning och inbyggda korthållare.

Silikonskal till iPhone 14

Ett annat överdrag som våra kunder älskar är det mjuka och skyddande silikonöverdraget. Vi har köpt ett antal överdrag skapade av det mjukaste gummi/silikonmaterialet. Detta säkerställer ett bra skydd av särskilt baksidan av din iPhone 14, samtidigt som du inte tar något från utseendet eller användarupplevelsen

Du hittar vårt silikonskal till iPhone 14 Pro här!

iPhone 14 hårt skal

Till skillnad från det mjuka silikon/gummiskalet har vi även ett fanatiskt hårt skal till iPhone 14 Pro. Detta hårda skal är stilrent, enkelt och praktiskt, samtidigt som du håller din iPhone fri från repor och skador.

Detta skal skyddar både baksidan och kanterna på din iPhone 14 Pro.

iPhone 14 exklusiva skal

Om du är typen som vill ha toppen av popen är den här kategorin precis grejen för dig. Vi har varit så hjälpsamma med att samla alla de mest exklusiva och fantastiska skalen och fodralen i en enda kategori, som vi kallar iPhone 14 Pro Exclusive Covers

Detta kommer vanligtvis att vara ett eller flera fodral som utmärker sig när det gäller utseende, skydd och/eller praktiska egenskaper.