iPhone 14 Pro Laddare & Kablar

På Capida.se har vi ett brett utbud av säkra och snabba laddare för din iPhone 14 Pro. Dessutom har vi även ett brett utbud av andra laddarkontakter och kablar som passar denna iPhone. Hitta alla tillbehör till din iPhone 14 Pro, där du kan vara säker på att hitta en massa läckra produkter till billiga priser.

per sida

Artiklar 1-36 av 97

Sätt fallande sortering
Sida

Laddare för iPhone 14 Pro

Saknar du en snabb och felfri laddare till din iPhone 14 Pro så är jag säker på att du kommer att bli nöjd med Capida.se - vi har ett hav av laddare, laddarkablar och även laddare till bilen. Alla dessa laddare passar iPhone 14 Pro perfekt.

Ibland kan det dock vara svårt att köpa en laddare, då du naturligtvis vill ha en som passar din telefon. Därför har vi här gjort en liten översikt över de olika laddarna som vi har;

iPhone 14 Pro Lightning Cable

iPhone 14 Pro använder en så kallad Lightning Cable, som du känner från de flesta iPhones. Som tur är har vi många gånger dessa typer av laddare så billiga priser att du nästan borde köpa ett helt lager av dem.

Förutom Ligthning Kabel har vi även ett stort antal andra laddare, laddstationer och kablar som snabbt och säkert kan ladda din iPhone.

iPhone 14 Pro USB-C laddare

Det finns även en USB-C-laddare, vilket helt enkelt betyder att den får plats med en adapter med typ-C-port. Men den passar fortfarande perfekt med en iPhone 14 Pro. Du kan hitta många olika iPhone 14 Pro USB-C laddare.

Den här typen av adapter ser också till att batteriet underhålls och vårdas medan du laddar din iPhone. Dessutom ger den även en snabbladdning

Telefon 14 Pro billaddare

Om du är typen som ofta är på språng skulle en iPhone 14 Pro billaddare vara en genialisk lösning. Denna adapter passar in i cigarettändaren i din bil, varefter du kan ladda din iPhone fritt.

Du kan även hitta dessa billaddare med olika USB-ingångar så att du kan använda den oavsett vilken kabel du använder. Här kan du både hitta laddare med två eller flera ingångar, så du kan ladda flera telefoner samtidigt.

Tillbehör till iPhone 14 Pro

En iPhone 14 Pro är ett utmärkt stycke elektronik, som givetvis förtjänar de bästa förutsättningarna för att kunna hålla sig på topp i många år. Det är därför vi på Capida.se har köpt alla tillbehör som en iPhone kan behöva.

Till exempel köper du ett av våra skyddande iPhone 14 Pro-skal, som kompletterat med ett genomskinligt skärmskydd för iPhone 14 Pro, ger ett komplett skydd mot repor och skador.