iPhone 14 Fodral & Skal

Saknar du ett iPhone-skal? Hos Capida.se har vi ett brett sortiment av skal och fodral av bästa kvalitet, så att du kan uppnå det bästa skyddet för din iPhone 14. Behöver du andra tillbehör till iPhone 14 kan du även hitta det på Capida.se. Vi har skal och tillbehör till iPhone oavsett modell.

per sida

Artiklar 1-36 av 189

Sätt fallande sortering
Sida

iPhone 14 skal och fodral

Hos Capida.se kan du vara säker på att hitta det perfekta skalet eller fodralet till din iPhone 14. Vi har så många olika modeller, färger och former att du nästan kan designa det själv.

Saknar du ett iphone-skal kan du vara säker på att hitta ett här!

Vi har så många omslag och fodral att det lätt kan verka helt ohanterligt. Därför har vi här gjort en liten guide till våra olika fodral och fodral, så att du lättare hittar rätt;

iPhone 14 läderfodral

Ett klassiskt och stilrent läderfodral är en klar storsäljare när det kommer till skal och fodral till iPhone 14.

På Capida.se har vi därför köpt in en handfull olika läderskal till iPhone 14. Detta fantastiska Läderfodral ger ett bra skydd för både bak- och framsidan av din iPhone.

Samtidigt är den fylld med smarta detaljer, som magnetisk stängning och inbyggda korthållare.

Silikonskal till iPhone 14

Ett annat överdrag som våra kunder älskar är ett mjukt och skyddande silikonöverdrag. Vi har köpt ett antal överdrag skapade av det mjukaste gummi/silikonmaterialet.

Detta säkerställer ett bra skydd av särskilt baksidan av din iPhone 14, samtidigt som du inte tar något från utseendet eller användarupplevelsen

Du hittar vårt silikonskal till iPhone 14 här!

iPhone 14 hårt skal

Till skillnad från det mjuka silikon-/gummiskalet har vi även ett fanatiskt hårt skal till iPhone 14.

Detta hårda skal är stilrent, enkelt och praktiskt, samtidigt som du håller din iPhone fri från repor och skador.

Detta skal skyddar både baksidan och kanterna på din iPhone 14.

iPhone 14 exklusiva skal

Om du är typen som vill ha toppen av popen är den här kategorin precis grejen för dig.

Vi har varit så hjälpsamma med att samla alla de mest exklusiva och fantastiska skalen och fodralen i en enda kategori, som vi kallar iPhone 14 Exclusive Covers

Detta kommer vanligtvis att vara ett eller flera fodral som utmärker sig när det gäller utseende, skydd och/eller praktiska egenskaper.