iPhone 14 Laddare & Kablar

På Capida.se har vi ett brett utbud av säkra och snabbladdare till din iPhone 14. Utöver det har vi även massor av andra laddarkontakter och kablar som passar denna iPhone. Hitta alla tillbehör till iPhone på Capida.se där du kan vara säker på att hitta en massa läckra produkter till billiga priser.

per sida

Artiklar 1-36 av 97

Sätt fallande sortering
Sida

Laddare för iPhone 14

Saknar du en snabb och säker laddare till din iPhone 14 så är jag säker på att du kommer att bli nöjd med Capida.se - vi har ett hav av laddareladdningskablar och även laddare till bilen. Alla dessa laddare passar iPhone 14 perfekt;

Ibland kan det dock vara svårt att köpa en laddare, då du vill ha en som passar din telefon. Därför har vi gjort en liten översikt här;

iPhone 14 Lightning kabel

iPhone 14 använder en så kallad Lightning-kabel, som du känner från de flesta iPhones. Som tur är har vi många gånger dessa typer av laddare så billiga priser att du nästan borde köpa ett helt lager av dem.

Förutom Ligthning Kabel har vi även ett stort antal andra laddare, laddstationer och kablar som snabbt och säkert kan ladda din iPhone.

iPhone 14 USB-C laddare

Det finns även en USB-C-laddare, vilket helt enkelt betyder att den får plats med en adapter med typ-C-port. Den passar dock fortfarande perfekt en iPhone 14. Du kan hitta många olika iPhone 14 USB-C laddare.

Den här typen av adapter ser också till att batteriet underhålls och vårdas medan du laddar din iPhone. Dessutom ger den även en snabbladdning

iPhone 14 billaddare

Om du är typen som ofta är på språng skulle en iPhone 14 billaddare vara en genialisk lösning. Denna adapter passar in i cigarettändaren i din bil, varefter du kan ladda din iPhone fritt.

Du kan även hitta dessa billaddare med olika USB-ingångar så att du kan använda den oavsett vilken kabel du använder. Här kan du både hitta laddare med två eller flera ingångar, så du kan ladda flera telefoner samtidigt.

Tillbehör till iPhone 14

En iPhone 14 är ett utmärkt stycke elektronik, som givetvis förtjänar de bästa förutsättningarna för att kunna hålla sig på topp i många år. Därför har vi på Capida.se köpt alla tillbehör som en iPhone kan behöva.

Till exempel köper du ett av våra skyddande iPhone 14-skal, som kompletterat med ett genomskinligt skärmskydd för iPhone 14, ger ett komplett skydd mot repor och skador.